Höstölsträff Stockholm 2020

3 October 2020
13.0017.00

Årets Höstölsträff är lördagen den 3:e oktober med temat Vild och vacker. Syrliga öl i klass 10 och Brettanomycesöl i klass 11 C enligt SHBF:s typefinition. En domargrupp kommer att bedöma ölerna enligt typefinitionen, så brygg enligt dom om du ställer upp i domartävlingen.

Information om tema för framtida träffar finns på sidan om höstölsträffarna.

För att minska smittrisken så gott det går så kommer vi inte att sälja några biljetter till besökare. Årets höstölsträff kommer endast att vara öppen för bryggare. Vi släpper som vanligt in en person per öl, så en bryggare som bryggt mer än ett öl kan ta med sig några kompisar. En person per öl gäller inklusive bryggaren. De bryggare som tar med sig kompisar ska skicka deras namn till evenemangsgruppen, evenemang@shbf.se.

Vi kommer inte att servera några mackor eller jordnötter som vi annars har gjort, så ta med er något att äta.

Åldersgräns 20 år. Barn får ej tas med. Ledarhund är dock tillåtet.

När: Lördag 3/10 kl. 13-17. Tävlande är välkomna från 12.00.

Var: Rågsveds Folkets Hus, Rågsveds Torg 11, ovanpå pizzeria Oasen. ca 100 m från t-station Rågsved (grön linje 19, mot Hagsätra)

Prisvinnare kommer att utses i en domarbedömd del och i folkets val.

Öl ska anmälas på SHBF:s webbregistrering senast måndag 28/9. Kryssa för folkets val i webbregistrering. Alla öl anmälda till Folkets val är även med i domartävlingen. Är det så att man behöver stå bredvid någon viss bryggare måste man skriva det också. Ta med åtminstone 9 liter av din brygd så det räcker till ett smakprov åt alla besökare. Skulle det bli många anmälda öl så går gränsen vid 30 st öl. Fler än så blir svårt att få plats med i lokalen.

För frågor, kontakta evenemangsgruppen: evenemang@shbf.se.

Varmt välkomna!

SHBFs evenemangsgrupp
evenemang@shbf.se