Höstölsträff Stockholm 2019

26 October 2019
13.0017.00

Årets Höstölsträff är lördagen den 26:e oktober med temat Utan humle.

Ölet ska bryggas helt utan humle, humleextrakt eller humle i annan form. Det innebär att beskan, smaken och aromen bör ersättas med andra ingredienser. Eftersom tävlingen döms enligt typdefinitionen https://shbf.se/ol/oltypsdefinitioner-shbf, är det viktigt att ölet i övrigt fortfarande stämmer med respektive definition. Information om tema för framtida träffar finns på sidan om höstölsträffarna https://shbf.se/om-shbf-hembryggareforeningen/evenemang/hostolstraffen/.

Biljett till Höstölsträffen måste köpas i förväg på Ticketmaster. Medlemmar kan köpa medlemsbiljett för 50 kr. Medtag då giltigt medlemsbevis. Icke medlemmar kan köpa ordinarie biljett för 100 kr. Åldersgräns 20 år. Barn får ej tas med.

När: Lördag 26/10 kl. 13-17. Tävlande är välkomna från 12.00.

Var: Rågsveds Folkets Hus, Rågsveds Torg 11, ovanpå pizzeria Oasen. ca 100 m från t-station Rågsved (grön linje 19, mot Hagsätra)

Prisvinnare kommer att utses i både en domarbedömd del och i folkets val. Mjöd och cider kan anmälas, men kommer inte att bedömas av domarna.

Öl ska anmälas på SHBF:s webregistrering senast måndag 21/10. När du anmäler dig till folkets val, så är du även med i domartävlingen (förutom mjöd och cider). Är det så att man behöver stå bredvid någon viss bryggare måste man skriva det också. Ta med åtminstone 9 liter av din brygd så det räcker till ett smakprov åt alla besökare. Skulle det bli många anmälda öl så går gränsen vid 30 st öl. Fler än så blir svårt att få plats med i lokalen.

En person per anmält öl kommer in gratis och behöver alltså inte köpa biljett.

För frågor, kontakta evenemangsgruppen: evenemang@shbf.se.

Varmt välkomna!

Evenemangsgruppen