Moderatorer: martinb, Webbgrupp
ekstedt skrev:Champagne- och vinjäst har visserligen generellt dålig utjäsning, men det här låter på tok för högt. Vilken jäst pratar vi om?
Lindh skrev:Mina chanpagneöl brukar hamna runt 1.010-1.012. Jäser med enbart champagnejäst då.
Snow skrev:[quote="Lindh"]Mina chanpagneöl brukar hamna runt 1.010-1.012. Jäser med enbart champagnejäst då.
ekstedt skrev:Champagne- och vinjäst har visserligen generellt dålig utjäsning, men det här låter på tok för högt. Vilken jäst pratar vi om?
Snow skrev:[quote="Lindh"]Mina chanpagneöl brukar hamna runt 1.010-1.012. Jäser med enbart champagnejäst då.
Cobrac skrev:[quote="Snow"][quote="Lindh"]Mina chanpagneöl brukar hamna runt 1.010-1.012. Jäser med enbart champagnejäst då.
Snow skrev:[quote="Cobrac"][quote="Snow"][quote="Lindh"]Mina chanpagneöl brukar hamna runt 1.010-1.012. Jäser med enbart champagnejäst då.
Lindh skrev:Från 1.080 har det säkert tagit 2 veckor. Från 80 till 30 gick snabbt men sen segar den sig.
Cobrac skrev:Beror på vilka sockerarter som finns i vörten/musten.
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 19 gäster