Pilsnerkokaren skrev:Om du ska servera från fatet behövs det förutom vad du räknade upp en kran av något slag, lite slang och min tappkoppling. Sen är det inte fel att ha några fat på gång som man tvångskolsyrar samtidigt som man njuter av ölen från fatet man tappar ifrån. Då behövs det 1 snabbkoppling för varje extra fat. När du har det kan du flytta tappen mellan faten utan att vara tvingad att tömma fatet som tappen satt på.
Jag funderar lite på serveringen...
Tvångskarbonering och lagring kommer att ske i garaget, men det är inte där ölen ska drickas (jag har ingen vinylspelare i garaget)
Känns lite onödigt med sodastreamtub, trapetz-adapter, regulator och manometer i kylskåpet (jag har halv-kylskåp och sambo)
Jag vill nog köra med 16g CO2 för servering men använda pilsnerkokarens kopplingar. (Hur länge räcker de?)
Är det nån som har tips på smidig regulator,
den här är snygg o smidig
http://shop.humle.se/utrustning/fattapp ... tor-34-bspMen lite dyr.. och kräver (väl?) adaptrar
Nån som har erfarenheter? Eller ska jag beställa en av varje från AliExpress o testa?
Skickat från min iPad med Tapatalk