Allt om Svenska Mästerskapen i Hembryggd Öl 2017 i Stockholm
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av hampus » torsdag 2017-02-23 12:29
Nybörjare och tänker lite trögt ...
Var går egentligen gränsen mellan 11a och 11d?
Säg att jag gjort en Dubbel-IPA och lagt hallon i sekundären, men inte så mycket att det blir en rosa öl utan den får en touch av hallon men är humlestark. Var bör den hamna?
-
hampus
- Nybryggare
-
- Inlägg: 2
- Blev medlem: söndag 2017-02-05 18:43
av martinb » torsdag 2017-02-23 14:09
11D eftersom frukten inte är den huvudsakliga smakgivaren.
Forummoderator - SHBF Utbildningsansvarig - SHBF Öldomare
Besök HBG2 på
Facebook &
HBG2.se
-
martinb
- Utbildningsansvarig
-
- Inlägg: 1035
- Blev medlem: fredag 2008-07-18 10:17
- Ort: Helsingborg
-
Återgå till SM 2017
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst