Tack för alla svar !
Skippar nog dubbla hällar eftersom hällens zon då kommer att vara utanför botten på grytan.
svensson.lu skrev:Jag kör 2st till min 78l patina, men den är ju monstruös i jämförelse med en 36l. Om du som Jonel skriver har fältet i kanten kan du få problem med att metallen smälter. Klarar du dig inte på en häll?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Senast jag försökte värma upp lakvatten med 2200W så räckte det inte utan det tog alldelse för lång tid.
Tänkte hitta ett sätt så att jag inte behöver använda grilltändare (har 2 st).
Har även använt ett gammalt värmelement från en skrotat frittös (2500W). Enda problemt med den i 36l-grytan är att den inte värmer i botten på grytan utan bara 15cm ner från övre kanten (hänger den över kanten). Kräver därför att man rör om då och då annars får man varmt ytvatten och kallare under den övre zonen.