Moderatorer: martinb, alekks, Webbgrupp
Style: Hoppy Session Saison
Malts: German Pilsner, German Dark Munich
Additions: Sweet orange peel
Hops: Ahtanum, Sorachi Ace, Amarillo, Simcoe
Yeast: Our House Belgian Yeast
Alcohol by Volume: 3.4%
Original Gravity: 8° Plato
GurraG skrev:Ett sätt är att använda mycket karamellmalt, för att få ordentlig fyllighet. Jag har bryggt typ det här receptet, vilket blev maltigt och trevligt.
https://youtu.be/aWOcMUv-2LU
Pilsnerkokaren skrev:https://www.homebrewtalk.com/forum/thre ... pa.361175/
niklas_n skrev:Jag gjorde en vanlig APA för nått år sedan som jag mäskade i 73c, OG 1,040 FG 1,020 IBU 35. US-05, den var faktiskt riktigt bra.
Humlegatan skrev: Om man önskar en mörkare färg och karamellsmak på sin session-öl så använd då crystal-/karamellmalt av mediumkaraktär tillsammans med ljusare crystal-/karamellmalt, istället för att bara gå på en mörkare.
Humlegatan skrev:- Rätt jäst är viktigt för karaktären av denna blir mer märkbar i svagare öl.
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 12 gäster