Vill du ha tips och feedback på ditt recept? Har du en intressant idé du vill diskutera? Här är forumdelen för dig!
Moderatorer: martinb, alekks, Webbgrupp
av martinb » fredag 2017-12-22 10:07
Du kan skippa syramalten här kan jag tro. Under 1% är inte jättemycket i maltnotan och här har den nog lagts till för att kanske sänka pH lite.
Forummoderator - SHBF Utbildningsansvarig - SHBF Öldomare
Besök HBG2 på
Facebook &
HBG2.se
-
martinb
- Utbildningsansvarig
-
- Inlägg: 1035
- Blev medlem: fredag 2008-07-18 10:17
- Ort: Helsingborg
-
av jonteman » fredag 2017-12-22 11:15
Mmm jag tänkte så med.
Jag testar helt enkelt. Funderade på att lägga i lite grapefruktskal på slutet också. =)
Förresten... "late addition" på sockret... Läggs i koket när det är 10-15 min kvar typ?
-
jonteman
- Helmaltsbryggare
-
- Inlägg: 37
- Blev medlem: torsdag 2017-12-07 11:15
av martinb » fredag 2017-12-22 11:45
Japp. Häll försiktigt i det och rör runt så det inte riskerar att fastna på ett värmeelement och bränna fast.
Forummoderator - SHBF Utbildningsansvarig - SHBF Öldomare
Besök HBG2 på
Facebook &
HBG2.se
-
martinb
- Utbildningsansvarig
-
- Inlägg: 1035
- Blev medlem: fredag 2008-07-18 10:17
- Ort: Helsingborg
-
Återgå till Recepthjälp
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 17 gäster