Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Christian C » torsdag 2023-10-12 16:11
Hej!
Har ett recept som säger 3 gram mjölksyra.
Mjölksyran jag har är 80% och flytande…
Någon som vet vad tex 1 gram motsvarar i flytande form eller har någon tabell eller liknande. Har googlat hela eftermiddagen utan att hitta ngt vettigt.
Skulle bli väldigt tacksam för hjälp med detta.
Naturen står alltid på det glömda misstagets sida!
-
Christian C
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 94
- Blev medlem: måndag 2015-11-30 16:52
av Perwaste » fredag 2023-10-13 21:04
Det här inlägget i detta forum är det närmaste jag kommer. Hur rätt det är vet jag inte.
viewtopic.php?f=5&t=8520#p37112och där står det att en ml motsvarar 1,2 g.
//Perwaste
-
Perwaste
- Vattenbehandlare
-
- Inlägg: 334
- Blev medlem: tisdag 2016-09-20 19:50
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 74 gäster