Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av ecmik » måndag 2018-12-17 11:28
Fick svar från Fermentis angående deras jäst F2, och svaret jag fick var att när man kolsyrejäser riktigt starka öl så måste man i princip femdubbla pitch raten.. 35g/HL när miljön är som värst för jästen. Mer info i förljande länk:
https://fermentis.com/wp-content/uploads/2018/08/SafAle-F-2_Rev1.pdfLite synd att varken paketet eller hembryggningsbutikerna har tar upp detta tycker jag.
-
ecmik
- Jästodlare
-
- Inlägg: 1144
- Blev medlem: tisdag 2014-05-06 05:56
- Ort: Kungälv
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 75 gäster