Angående malten "Café"

Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Angående malten "Café"

Inläggav Rotsac » måndag 2018-11-19 18:59

Jag är intresserad av att få veta vilka erfarenheter ni kan ha av att använda ovanstående malt.

http://maltmagnus.se/cafe-castle?search ... ption=true
Rotsac
Dekoktionsmäskare
Dekoktionsmäskare
 
Inlägg: 681
Blev medlem: lördag 2015-03-28 13:16

Re: Angående malten "Café"

Inläggav Drake » måndag 2018-11-19 19:12

Jag har använt den en gång och den gav faktiskt lite riktig kaffesmak. Har inte receptet kvar men det var något stoutliknande.
Drake
Bryggmästare
Bryggmästare
 
Inlägg: 1910
Blev medlem: torsdag 2014-11-06 01:52


Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 82 gäster

cron