Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av DrHans » söndag 2018-09-16 19:52
Bryggde en lager med 40% ris i.
Använde både svartris och fullkornsris. Ganska lång video men den är väldigt ingående. Dubbel smakning både direkt ur Fermentasaursen och efter den fått lagra i fatet.
Slå er ner ta en hembryggd eller en skål ris. Skål!
Länk till videon!
https://youtu.be/DGQR04cFKhc
-
DrHans
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 168
- Blev medlem: söndag 2015-11-22 12:19
-
av Triggerhappy » måndag 2022-02-07 12:26
Gjorde en variant med svartris också, dock större andel svartris.
Fick till lite mer färg, men använde K97 German Ale, och väljer nog hellre en lagerjäst till nästa gång
https://youtu.be/wCGRG5F8Rgs
-
Triggerhappy
- Helmaltsbryggare
-
- Inlägg: 36
- Blev medlem: onsdag 2020-12-09 16:12
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 40 gäster