Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Joakim44 » måndag 2018-07-09 13:38
Hallå, nån som har erfarenhet av detta vet att det funkar? Lite brydd om hur jästen mår efter att ha jäst så varmt. ABV bör landa på 5,5%.
J
-
Joakim44
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 103
- Blev medlem: torsdag 2013-05-23 11:14
av Djonk » måndag 2018-07-09 16:43
Det är inom det optimala spannet för belle saison så den borde väl må utmärkt? Bara en gissning från min sida dock
-
Djonk
- Maltrostare
-
- Inlägg: 1295
- Blev medlem: söndag 2018-01-21 00:55
- Ort: Stockholm
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 26 gäster