Återanvända Belle Saison som jäst i 33-34 grader?

Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Återanvända Belle Saison som jäst i 33-34 grader?

Inläggav Joakim44 » måndag 2018-07-09 13:38

Hallå, nån som har erfarenhet av detta vet att det funkar? Lite brydd om hur jästen mår efter att ha jäst så varmt. ABV bör landa på 5,5%.
J
Joakim44
Torrhumlare
Torrhumlare
 
Inlägg: 100
Blev medlem: torsdag 2013-05-23 11:14

Re: Återanvända Belle Saison som jäst i 33-34 grader?

Inläggav Djonk » måndag 2018-07-09 16:43

Det är inom det optimala spannet för belle saison så den borde väl må utmärkt? Bara en gissning från min sida dock :wink:
Djonk
Vattenbehandlare
Vattenbehandlare
 
Inlägg: 234
Blev medlem: söndag 2018-01-21 00:55
Ort: Stockholm


Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 9 gäster