Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Andreashaggstrom » tisdag 2017-11-21 12:19
Jag använde 3 liter av ett annat märke till 20 liter och tyckte det blev bra. Det är väl en smaksak så klart.
Mest vill jag tipsa om att göra lite större batch än du är van, för att det blir lätt mycket svinn med puré. Iaf blev det det för mig den gång jag använde det (kanske 5 liter som inte gick att rädda).
Ärlans hembryggeri
-
Andreashaggstrom
- Vattenbehandlare
-
- Inlägg: 259
- Blev medlem: söndag 2014-02-09 21:55
- Ort: Umeå
av faltskog1971 » torsdag 2017-11-23 14:37
Vad för märkte använde du.
Gör en större batch o ökar mängden puré.
////Fritte
Skickat från min iPhone med Tapatalk
-
faltskog1971
- Helmaltsbryggare
-
- Inlägg: 38
- Blev medlem: måndag 2015-10-05 15:54
av Andreashaggstrom » tisdag 2017-11-28 11:07
Jag kommer inte ihåg märket. Kanske det går att leta fram? så här kommer lite vaga ledtrådar.
Jag köpte det på nätet från en hembryggarbutik. Jag tror det är en av de i Göteborg.
Ärlans hembryggeri
-
Andreashaggstrom
- Vattenbehandlare
-
- Inlägg: 259
- Blev medlem: söndag 2014-02-09 21:55
- Ort: Umeå
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 39 gäster