3,20 kg Pilsen Malt 2-Row (Briess) (2,0 EBC) Grain 5 87,0 %
0,07 kg Crystal 300 (330,0 EBC) Grain 6 1,9 %
0,02 kg Chocolate Malt (400,0 EBC) Grain 7 0,5 %
0,02 kg Special B Malt (300,0 EBC) Grain 8 0,5 %
0,37 kg Candi Sugar, Dark (541,8 EBC) Sugar 9 10,1 %
8,18 g Magnum [14,30 %] - Boil 60,0 min Hop 10 20,3 IBUs
6,82 g Tettnang [4,50 %] - Boil 20,0 min Hop 11 3,6 IBUs
6,82 g Tettnang [4,50 %] - Boil 10,0 min Hop 12 2,1 IBUs
1,0 pkg Trappist Ale (White Labs #WLP500) [35,49 ml] Yeast 13 -
Så ser receptet ut är någon Chimay klon har jag för mig.
Kandisockret jag fått tag på är mörkt hårt kandisocker.
http://maltmagnus.se/index.php?route=pr ... ption=trueSå det var därför jag undrade om jag skulle fixa någon slags sockerlag på det.