Syresätta vört försämrar humlearomen?

Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Re: Syresätta vört försämrar humlearomen?

Inläggav ekstedt » tisdag 2018-04-24 20:27

Mycket relevanta frågor Julius. För egen del ser jag lodo-metodiken som ett jagande efter vind. Men om man gillar att komplicera saker och känner att man behöver nya utmaningar så kan det kanske vara tillfredsställande.
ekstedt
Munk
Munk
 
Inlägg: 2933
Blev medlem: onsdag 2009-08-12 09:58
Ort: Göteborg

Re: Syresätta vört försämrar humlearomen?

Inläggav peterg » måndag 2018-05-07 12:46

Har med intresse läst om tekniken för LoDO som Lindh beskriver på sin hemsida. Funderar på att göra liknande samt göra en mashcap men hur får man till hålet med rör i mitten så att det blir vattentätt. Jag har kastrullock och rostfritt rör som har rätt storlek. Kanske täta med silikon? Någon som gjort en mashcap?
peterg
Vattenbehandlare
Vattenbehandlare
 
Inlägg: 206
Blev medlem: fredag 2016-10-28 19:45
Ort: Stockholm

Föregående

Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 53 gäster

cron