Någon som har erfarenhet av Imperial yeast?

Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Re: Någon som har erfarenhet av Imperial yeast?

Inläggav ekstedt » torsdag 2017-01-12 14:56

Weinkeller skrev:Jo, det tycker jag med. Mest åt apelsinhållet vad jag kan bedöma.


Kanske nonyl-kaprylat eller oktyl-acetat: https://en.wikipedia.org/wiki/Ester

Jag har bara stött på citrustoner från humle förut, och då är det terpener och inte estrar som jag har förstått det.
ekstedt
Munk
Munk
 
Inlägg: 2933
Blev medlem: onsdag 2009-08-12 09:58
Ort: Göteborg

Föregående

Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 44 gäster