Moderatorer: martinb, Webbgrupp
ollej skrev:Lista antal recensioner låter rätt vettigt. Eller kanske antal gånger recensioner har blivit gillade?
Mobilvisningen ska jag jobba på. Man behöver kanske inte alls se listan när man tittar på ett recept i mobilen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ollej skrev:Lista antal recensioner låter rätt vettigt. Eller kanske antal gånger recensioner har blivit gillade?
Mobilvisningen ska jag jobba på. Man behöver kanske inte alls se listan när man tittar på ett recept i mobilen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ollej skrev:Lista antal recensioner låter rätt vettigt. Eller kanske antal gånger recensioner har blivit gillade?
Chabo skrev:Tycker inte som du där...
Tyvärr verkar trenden att gilla någons komentar vara den samma som " jag har sett den"'...
(Det är vad jag märkt på face Book samt instagram i MIN kompiskrets.)
Kan det finnas risk att "folk" gillar de mer erkända bryggarnas recept, utan att för den delen testat själv ?
Anders
Chabo skrev:På min iphone fattade jag inte att receptet jag tryckt på, öppnades längst ner...blir nog knepigt när listan med recept ökar.
Kan inte receptet öppnas o en knapp " tillbaka till listan" dyker upp.
Anders
Chabo skrev:Låg vaken o kom på en sak...
OM man har någon slags komentarruta för ett recept så tror jag garanterat att denna kommer bli ett litet ""forum" ganska fort....
Nån skriver tex att " gott men lite sött", nu kommer en diskussion födas med varför o hur denna gjort fel, för så skulle det inte smaka..
300 olika åsikter om koktid & hur humlen förvarats mm.
Det är jättebra MEN kanske inte i kommentarrutorna...blir väldigt svårt att bland 200 rader hitta de som beskriver receptet.
Kan man ha ett "miniforum" per recept ?
Samma sak som komentarsrutor men att det finns 2 .
Ett för rena kommentarer o smakupplevelser, samt ett där receptet kan utvecklas o få hjälp ( forum med andra ord)
Anders
ollej skrev:[quote="Chabo"]Låg vaken o kom på en sak...
OM man har någon slags komentarruta för ett recept så tror jag garanterat att denna kommer bli ett litet ""forum" ganska fort....
Nån skriver tex att " gott men lite sött", nu kommer en diskussion födas med varför o hur denna gjort fel, för så skulle det inte smaka..
300 olika åsikter om koktid & hur humlen förvarats mm.
Det är jättebra MEN kanske inte i kommentarrutorna...blir väldigt svårt att bland 200 rader hitta de som beskriver receptet.
Kan man ha ett "miniforum" per recept ?
Samma sak som komentarsrutor men att det finns 2 .
Ett för rena kommentarer o smakupplevelser, samt ett där receptet kan utvecklas o få hjälp ( forum med andra ord)
Anders
Weinkeller skrev:Så, nu har även jag med uråldrig Beersmith lyckats ladda upp ett gäng recept. Bra initiativ med brygglogg.se, hoppas att den blir till god hjälp för nybörjare såväl rutinerade bryggare.
Judgecc skrev:Mycket stiligt Weinkeller, kul att du förklarar vinster osv på varje recept. Mycket bra för att vilja testa nåt man vet fungerat i tävlingar och fler än folks familj/vänner fått smaka.
@weinkeller måste bara passa på att ställa en fråga angående dina recept.. Du använder en hel del mjölksyra.. 9ml till 22l färdig öl i tex ljus belgisk. Jag har fått lära mig max gräns på 0,3ml (till och med 0,25ml av andra) per liter..
Tankar om detta?
Är det jag som tänker fel när jag tänker i färdig volym istället för mäsk vatten volym?
Folk skrev:Kryddor / Tillägg verkar inte fungera i recepten. Är det importfel?
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 41 gäster