Allt om Svenska Mästerskapen i Hembryggd Öl 2015 i Stockholm
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Morgan » onsdag 2015-04-15 12:31
Jag tänker lämna in öl till domartävlingen nu i helgen men är rädd att min öl behöver en vecka kolsyrejäsning till. Finns det möjlighet att den förvaras i rumstemp efter inlämning eller ställs allt i nåt kylrum?
Medlem i Ekens Bryggerisällskap och bryggkursledare i SHBF
Läs gärna min blogg: bruggarn.blogspot.se
-
Morgan
- RIMS-byggare
-
- Inlägg: 487
- Blev medlem: torsdag 2013-05-09 16:37
- Ort: Skarpnäck, Stockholm
-
av Janne gnoff Berglund » onsdag 2015-04-15 18:56
Det går nog att förutsätta att ölen inte ställs i något kylrum, däremot kanske det heller inte är helt 100 att den står i rumstemp.
-
Janne gnoff Berglund
- Jästodlare
-
- Inlägg: 1018
- Blev medlem: fredag 2006-11-10 14:49
- Ort: Göteborg
-
av Bee » torsdag 2015-04-16 09:10
Inlämningen i stockholm är på humlegården och dom har stora lokaler och ett rejält kylrum. Även om den förvaras i rumstemp på humlegården så kan det vara ett problem att den eventuellt skickas till annan ort i sverige för bedömning, då kanske den förvaras svalt.
Du får nog kontakta inlämningsansvarig, epost och telefonnummer finns på hemsidan.
-
Bee
- Munk
-
- Inlägg: 3035
- Blev medlem: söndag 2012-06-03 21:30
- Ort: Stockholm - Åkersberga
Återgå till SM 2015
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster