SM2015 - Inlämning av öl i stockholm: förvaras den kyld?

Allt om Svenska Mästerskapen i Hembryggd Öl 2015 i Stockholm

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

SM2015 - Inlämning av öl i stockholm: förvaras den kyld?

Inläggav Morgan » onsdag 2015-04-15 12:31

Jag tänker lämna in öl till domartävlingen nu i helgen men är rädd att min öl behöver en vecka kolsyrejäsning till. Finns det möjlighet att den förvaras i rumstemp efter inlämning eller ställs allt i nåt kylrum?
Medlem i Ekens Bryggerisällskap och bryggkursledare i SHBF
Läs gärna min blogg: bruggarn.blogspot.se
Användarvisningsbild
Morgan
SHBF - Bryggkursledare
 
Inlägg: 470
Blev medlem: torsdag 2013-05-09 16:37
Ort: Skarpnäck, Stockholm

Re: Inlämning av öl i stockholm: förvaras den kyld?

Inläggav Janne gnoff Berglund » onsdag 2015-04-15 18:56

Det går nog att förutsätta att ölen inte ställs i något kylrum, däremot kanske det heller inte är helt 100 att den står i rumstemp.
Användarvisningsbild
Janne gnoff Berglund
Jästodlare
Jästodlare
 
Inlägg: 1001
Blev medlem: fredag 2006-11-10 14:49
Ort: Göteborg

Re: Inlämning av öl i stockholm: förvaras den kyld?

Inläggav Bee » torsdag 2015-04-16 09:10

Inlämningen i stockholm är på humlegården och dom har stora lokaler och ett rejält kylrum. Även om den förvaras i rumstemp på humlegården så kan det vara ett problem att den eventuellt skickas till annan ort i sverige för bedömning, då kanske den förvaras svalt.

Du får nog kontakta inlämningsansvarig, epost och telefonnummer finns på hemsidan.
Användarvisningsbild
Bee
Munk
Munk
 
Inlägg: 2869
Blev medlem: söndag 2012-06-03 21:30
Ort: Stockholm - Åkersberga


Återgå till SM 2015

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst