Froggyboy skrev:Mitt blivande veteöl, bubblar fortfarande. Tanken är att det skall flaskas på Onsdag typ, iallafall enligt receptet. Hur vet man att det är klart för flaska lixom ? Vill ju inte gärna skjuta kapsyler över hela huset.
Kan man skynda på slutjäsningen ? Eller är det is i magen som vanligt ?
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Om du gör ett så pass "avancerat" öl som ett veteöl så borde du ju rimligen ha den absolut grundläggande insikten att via en Oechslemätare eller annat kolla om sockerhalten i ölet minskar.....
Övriga: (Jag varnar för ett eventuellt "troll" här).....
Skickat från min överklockade dator (4,03 GHz) vattenkylda dator med extern radiator som har 5 av 9 möjliga fläktar, i en STOOOR aluminiumlåda tillverkad av Lian-Li.
(Ja, det är lika oväsentligt som den information användare av Äppelskruttprylar slentrianmässigt skickar iväg....).