Skillnad mellan versioner av "Irina Carlén"

Från BryggarWiki
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med '{{Funkis | Name = Irina Carlén | Ort = Malmö | Emailadress = irinacarlen(snabela)gmail(punkt)com | Fodelsedatum = 1987 | Roll = Styrelseledamot |...')
(Ingen skillnad)

Versionen från 20 mars 2017 kl. 21.48

Irina Carlén
SHBF Funktionärsinfo
Irina Carlén
Ort: Malmö
Roll: Styrelseledamot
Period: 2017 - ff
Födelsedatum: 1987
Email: irinacarlen(snabela)gmail(punkt)com
Telefon: 070 234 49 02

Född: 1987 i Umeå, bor i Malmö sen 2008, Hembryggare sedan 2014 bl a tillsammans med min man.

SHBF uppdrag och ansvar

Styrelseledamot (2017 - )

Livet före hembryggt

Fastnade för hantverksöl i de tidiga tjugo-åren via arbete i pub- och restaurangbranschen. Sprang runt på Sthlm Beer & Whisky 2011 och ett par öl senare hade jag landat en skrivbordsplats på Mikkeller i Köpenhamn. Tack vare det så fick jag möjlighet att co-brygga ihop med många intressanta bryggare, bl a på Amager Bryghus och tillsammans med dåvarande Croocked Moon. Som projektledare för premiären av Copenhagen Beer Celebration etablerades många spännande kontakter. Ändå tog det ända till 2014 och flytten till en större lägenhet i Malmö innan jag och maken bestämt oss för att börja brygga själv.

Hembryggarkarriär

Brygger extremt "analogt", dvs fortfarande kylväska, falsk botten och Greta. Vill gärna göra allting från grunden och utforska hantverket från knöligast möjliga vinkel. Fascinerad främst av öl ur ett idéhistoriskt perspektiv, men kan även nörda ned mig i maltsammansättning. Skriver i princip alltid egna recept och utgår då nästan alltid ifrån jäststammen.

Dricker helst

De flesta öl har en funktion enligt mig, men om jag får välja helt fritt oberoende av sammanhang så blir det antingen en amerikansk-stilad Brown Ale, en session IPA med trevlig humle eller en örtig/fruktig saison.