BRYGD
Ölnamn Bryggare Vatten
ORREÅke Aurell 
Volym (l) OG FG IBU Volym alk. (%)
43110551011565.8
för utskrift

TÄVLING/TRÄFF
Tävling/Träff År
SM 2010
Klass Placering DT Placering FV
Amerikansk Brown Ale3 

RECEPT
   Mäskningsmetod: Infusionsmäskning
Mängd (kg) Extrakt Mängd (%)
90.000  Pale ale malt 88.2
10.000  Crystal malt 9.8
1.500  Chokladmalt 1.5
0.550  Svartmalt 0.5
Mäsk Rast Temp (°C) Tid
hela mäsken Försockringsrast 68  60.0 
Steg Mängd Humle Alfasyra (%) Tid
Kokning 400.0  Centennial 9.5  60.0 
Kokning 200.0  Northern Brewer 10.5  60.0 
Kokning 500.0  Cascade 7.6  20.0 
Kokning 500.0  Fuggle 4.8  20.0 
Kokning 200.0  Cascade 7.6  10.0 
Kokning 500.0  Saaz 2.8  5.0 
Metod Jäst Temp (°C) Tid
primärjäsning BC 1028, London ale - -
Vatten Mängd Vattenbehandling Typ
- 12.0  Protafloc -

Kommentarer
 


tillbaka till -  starta om med -