Allt om Svenska Mästerskapen i Hembryggd Öl 2017 i Stockholm
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Hugo » måndag 2016-12-12 16:00
Försöker planera när SM-bidraget (mitt första...) ska bryggas för att det ska "peaka" vid provning i domartävlingen.
Har sett att inläming brukar vara ca 2 veckor innan SM-dagen.
När sker provning i domartävlingen?
I anslutning till inlämningen eller i anslutning till SM-dagen?
-
Hugo
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 153
- Blev medlem: söndag 2014-11-02 13:25
av Bee » måndag 2016-12-12 21:34
Nu får du ett dumt svar...
Någon gång mellan inlämning och SM.
Sannolikt en vecka efter inlämning, då ölet ska skickas till olika domargrupper runt om i landet är detta första möjliga tidpunkt av logistikskäl.
Edit:
Finaldömningen är på SM-dagen.
-
Bee
- Munk
-
- Inlägg: 3035
- Blev medlem: söndag 2012-06-03 21:30
- Ort: Stockholm - Åkersberga
av Hugo » måndag 2016-12-12 23:16
Det funkar - får se till att kolsyrejäsningen är färdig i samband med nån veckas marginal till inlämning
Skickat från min iPhone med Tapatalk
-
Hugo
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 153
- Blev medlem: söndag 2014-11-02 13:25
Återgå till SM 2017
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 6 gäster