Inte mycket mer info än som finns på Brill & Cos webbsida:
"Denna ljuvliga Imperial Stout är resultatet av Omnipollo-Henoks
barndomsdröm om att bli konditor! Bryggd med pecannöt- och kolaarom."Övriga ingredienser är korn- och vetemalt
Drack den ett par gånger, men trots att jag är en stoutälskare så tyckte jag denna var på gränsen till för söt/chokladig. Har själv funderat på hur de får till den där chokladigheten. Antar att chokladmalt används på nåt vis, men kanske inte i några större mängder då det lär slå över mer mot kaffe/rostat-hållet ju mer chokladmalt du har.
Inte mycket till recepthjälp kanske, mer kvalificerade (?) gissningar Du får helt enkelt googla efter pecannöt- och kolaarom
Finns ex här:
https://www.borgebykryddgard.se/aromer Och fläska på med choklad/brunmalt och annat som bör finnas i en stout. Humlen är ganska diskret som sig bör i en stout så där är nog inte humlsorten så viktig. IBU runt 50-60? Neutral jäst.