Moderatorer: martinb, Staffan Ulfberg, Webbgrupp
Saint skrev:Har så svårt att tro att den lilla mängd luft som sugs in när jag tappar kan blanda sig med ölen så länge utloppet är under ytan hela tiden.
Saint skrev:Jag började själv med vattenbehandling för ett tag sedan....kände ingen skillnad. Köpte en dyr PH-mätare och tillsatte mjölksyra för att stabilisera PH......kände ingen skillnad.
http://brulosophy.com/ bevisar gång på gång att många metoder är bara myter.
ecmik skrev:Angående tråd-ämnet: det fina med hembryggning är att man får göra precis som man vill. Som i allt annat går det mycket trender (även fast jag tror just detta är en positiv ”trend”), och tycker DU inte det gör någon skillnad för dina öl så är det bara att strunta i det. Jag personligen tycker det är kul att använda CO2:n från mina jäsningar för att flusha mina fat, och då är sista steget med closed transfer så enkelt att lägga till. Processen är lika kul som resultatet kan man säga.
skyking skrev: så har hans vetenskapliga bevis en eller ett par viktiga brister. Han bortser nämligen från det faktum att CO2'n man använder inte är helt ren utan innehåller endel syre.
assistredo skrev:Jag tror inte professor Lindh bortser från detta.
Återgå till Utrustning, byggtips och mekande
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 52 gäster