Moderatorer: martinb, alekks, Webbgrupp
joelholmquist skrev:O nej! lakritspulver har ju massa socker i sig hmm det blir ju inte bra, då käkar väl jästen upp det. Vad blir kvar?
Angående viol, vad tror ni om denna?
http://www.strosselannat.se/essencer/es ... ddedtocart
joelholmquist skrev:Tja...man borde ju kunna räkna ut vad som är socker och vad som är lakrits i pulvret. Ska dock prova med rot denna gång och så kan jag ju prova pulver i nästa
joelholmquist skrev:Nej, tyvärr. Det närmsta jag kommit var någons recept. Hen hade 20g / 24liter
Men det vet man ju inte om det var ett bra recept Jag börjar där iaf.
joelholmquist skrev:Tar upp min gamla tråd igen. Det är nämligen dags att brygga lakritsölen igen.
Som du skrev Weinkeller, blev stjärnanisen lite kryddig. Var inte helt i min smak, så denna gång kör jag på lakritsroten.
Vad kan vara en god balans för halvtydlig L-smak i Porter? (mängd: g rot /1 liter vört)
joelholmquist skrev:O nej! lakritspulver har ju massa socker i sig hmm det blir ju inte bra, då käkar väl jästen upp det. Vad blir kvar?
Angående viol, vad tror ni om denna?
http://www.strosselannat.se/essencer/es ... ddedtocart
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster