Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Rotsac » onsdag 2018-09-12 17:48
I ett recept för en Yeti-klon anges:
flaked wheat
flaked rye
Var någonstans får man tag i detta?
Jag hittar det inte....
Vad kan man ersätta med?
"Torrefied Wheat", respektive Rågmalt är inte samma sak som ovanstående.
-
Rotsac
- Dekoktionsmäskare
-
- Inlägg: 681
- Blev medlem: lördag 2015-03-28 13:16
av Djonk » onsdag 2018-09-12 18:51
Vete- och rågflingor
-
Djonk
- Maltrostare
-
- Inlägg: 1295
- Blev medlem: söndag 2018-01-21 00:55
- Ort: Stockholm
av Rotsac » torsdag 2018-09-13 17:17
Djonk skrev:Vete- och rågflingor
Var finns sådant?
Det är inget jag har sett i min lokala Konsumbutik.
-
Rotsac
- Dekoktionsmäskare
-
- Inlägg: 681
- Blev medlem: lördag 2015-03-28 13:16
av TristanBarouche » lördag 2018-09-15 22:38
Du borde hitta både råg o veteflingor på mataffären. Rågflingor är en baggis ang vetet kanske det bara finns dinkel men det är knappast ngn nackdel.
-
TristanBarouche
- Satsbryggare
-
- Inlägg: 7
- Blev medlem: torsdag 2017-05-11 23:13
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 76 gäster