Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av peppei7 » lördag 2018-03-24 09:26
Hej!
Jag skall brygga en veteöl idag och humlegården hade inte veteskal när jag beställde (kan inte minnas senast jag såg det). Är det någo. Som har ett bra förslag som kan ersätta havreskalen för att undvika att få stopp i lakningen.
Ekens Bryggerisällskap
-
peppei7
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 145
- Blev medlem: torsdag 2014-05-15 20:10
av Lindh » söndag 2018-03-25 07:48
Brygg veteöl massor med gånger med minst 50% vete i alla möjliga sorters bryggverk och aldrig använt skal eller speciallösningar, utan några problem alls.
-
Lindh
- Maltrostare
-
- Inlägg: 1458
- Blev medlem: tisdag 2012-08-28 15:59
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 20 gäster