Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av TommyP » söndag 2017-12-03 21:21
Jösses. 5-6 timmar efter att jag pitchade jästen har det börjat bubbla lite smått i röret.....verkar vara pigg jäst.
-
TommyP
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 118
- Blev medlem: onsdag 2016-04-06 12:33
av Danne-man » söndag 2017-12-24 23:31
Bra jästmängd och bra syresättning också antar jag?
Skickat från min SM-G950F via Tapatalk
-
Danne-man
- Helmaltsbryggare
-
- Inlägg: 30
- Blev medlem: torsdag 2017-05-04 21:17
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 46 gäster