Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Bee » fredag 2017-02-17 12:25
Norra Stockholms kommuner får från Görvälnverket, så nej
Du har betydligt bättre koll på vattnet hör jag.
( Imponerande mängd utrustning du har
)
Konstigt, det kanske är jag som har problem. (Förutom de uppenbara då...
)
-
Bee
- Munk
-
- Inlägg: 3035
- Blev medlem: söndag 2012-06-03 21:30
- Ort: Stockholm - Åkersberga
av Drake » fredag 2017-02-17 12:30
Well, koihobbyn är ju också en materialsport och är man prylnörd så dras man ju ofta till grejer där man bara "måste" köpa lite nya leksaker.
-
Drake
- Bryggmästare
-
- Inlägg: 1910
- Blev medlem: torsdag 2014-11-06 01:52
av Drake » fredag 2017-02-17 12:34
Och notera att jag inte säger att det inte går att brygga utan att vattenbehandla, men jag blev av med en lite "fadd" bismak när jag började justera ph. Dessutom har jag inget problem med tanniner vilket jag råkade ut för några gånger innan. Well efter också om jag ska vara ärlig men bara när jag recirkulerade i coronamald malt, kanske att det funkat bättre med en riktig kross?
-
Drake
- Bryggmästare
-
- Inlägg: 1910
- Blev medlem: torsdag 2014-11-06 01:52
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 55 gäster