Hur mycket vatten är det i "Kandisocker" i rinnande form?

Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Hur mycket vatten är det i "Kandisocker" i rinnande form?

Inläggav Rotsac » fredag 2016-10-07 19:56

Om ett recept anger "1 Kg Kandisocker" (i fast form alltså), hur mycket motsvaras det av om man istället använder sådant socker i rinnande form?

Jag antar att det är vatten som gör detta socker rinnande?
Rotsac
Dekoktionsmäskare
Dekoktionsmäskare
 
Inlägg: 681
Blev medlem: lördag 2015-03-28 13:16

Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 79 gäster

cron