Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Snow » tisdag 2017-09-26 20:52
Någon som vet hur lång tid det "brukar" ta för Bavarian Lager att börja bubbla?
Har 12 grader i jäskammaren, men pitchade vid ca 19.
Bryggde i söndags, och verkar vara helt stendött. Har ett jäskärl i plåt så man ser ju inte hur
det ser ut heller. Testade att dra åt lock lite till dock för att vara säker på att det är tätt iallfall
-
Snow
- RIMS-byggare
-
- Inlägg: 590
- Blev medlem: söndag 2016-02-21 20:25
- Ort: Tyresö
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 72 gäster