Moderatorer: martinb, Webbgrupp
Ceder skrev:Har du tänkt att leva på bryggeriet eller är det mer av en hobby?
Givet att ölen är bra och du kan ta ut ett premiumpris för den så räkna med 2-3 mille exkl. lokal om du skall kunna leva på det (du behöver då brygga och framförallt sälja typ 1000 liter i veckan om du är ensam, har billig hyra och inga krav på hög lön )
Skickat från min iPhone med Tapatalk
niklas_n skrev:
2-3 mille? Det låter extremt mycket, vad har du räknat på då?
Falkens skrev:@ceder
Jag gillar att du delar med dig av dina erfarenheter vad gäller setup och ekonomi. Jag tror det är många som går i tankarna "om man skulle köra igång!" och genom att du redovisar hur det ligger till så är det ett uppvaknade om att... "kanske inte bara och bara"... jo jag själv har tänkt det 1 och 2 och 15 gånger men jag vet inte om det du just beskriver
Så för mig, en bra bit kvar
Tack
Falkens skrev:Åter igen, tack!
Jag tror som du säger att man bör ha kontakt med en bar som vill ha en kran för dig... vilket i sig inte borde vara svårt men i alla fall man ska dit Och man ska sälja det man har
/levererar
Bee skrev:Ja, det där med ekonomin i långa loppet är något inte alla tänker på.
För att få en omsättning på miljonen motsvarar det att sälja ca 2000 flaskor på systemet med 10kr vinst styck eller 50 fat öl med 400kr vinst styck till krogen, varje vecka året om.
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 20 gäster