Evenemang

Linköpings hembryggareförening anordnar bussresa till Belgoträffen

Lördagen 27 januari anordnar LHBF en resa till Uppsala för att besöka Belgoträffen. Stopp kommer att göras i Norrköping & Nyköping för er som är intresserade att hoppa på i bussen.

SM i Hembryggd öl 2018

Välkommen till Norrköping den 5 maj

Årets höjdpunkt för alla hembryggare kommer gå av stapeln den 5 maj i Norrköping. Mer info kommer när det börjar närma sig.

Varmt välkommen!

Svenska Hembryggareföreningen & Norrköpings Hembryggarförening

Belgoträff Uppsala 2018

Årets höjdpunkt för alla som fascineras av den belgiska ölkulturen, tolkad och förfinad av hembryggare. Brygg något belgiskt (eller franskt) enligt typdefinitioner eller efter eget huvud och dela med likasinnade.


Felsmaksträff i Stockholm

Vill du smaka dålig öl?

Att lära sig hur öl inte ska smaka är ett sätt att bli en bättre bryggare. Nu håller SHBF:s domarkommitté en enkel grundkurs i felsmaker hos öl. Hur smakar egentligen DMS? Hur känner man igen diacetyl? Under en kväll i centrala Stockholm får du guidning i hur du känner igen olika klassiska fel på öl och hur du lär dig undvika dem.

Ta gärna med en eller två flaskor hembryggt som du själv känner dig osäker på vad som gått fel med, som har dofter eller smaker du inte förstår dig på eller vill bli av med. På plats kommer det att finnas utbildade SHBF-domare som gärna smakar på din öl och ger ett omdöme om vad som gått fel och vad du kan göra åt problemet.

Ta chansen att lära dig mer om hembryggning och träffa andra hembryggare!

Var: Engelbrektsgatan 7,2tr, Stockholm
När: 1 februari, 2017. kl 19-21, alla är välkomna från 18.30. 

Anmälan: http://www.ticketmaster.se/event/452303

Felsmaksträff

Den 1:a Februari kommer en felsmaksträff att hållas i Stockholm. Mer information finns här.